,

Favorit СТАКЛО-КЕРАМИЧКИ САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ CC 600 SF


ДИМЕНЗИИ B/Ш/Д
85CM/60 CM/60 CM

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТ НА РЕРНА B/Ш/Д
33СM/45CM/43CM

СТАКЛО КЕРАМИЧНА ПЛОЧА СО 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ
2×145 MM, 2X180MM

3Д СИВ ПАНЕЛ

ВОЛУМЕН НА РЕРНА
65 L

УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СО 6 СКЛОПКИ И 6 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИ СКЛОПКИ

ТУРБО ВЕНТИЛАТОР

2 ДЛАБОКИ ТЕПСИИ ЗА РЕРНА

РЕШЕТКА ВО РЕРНА

СВЕТИЛКА ВО РЕРНА

ФИОКА ПОД РЕРНА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
A

ДОЛЕН ГРЕЈАЧ
1100 W

ГОРЕН ГРЕЈАЧ
1200 W

БРЗ ГРЕЈАЧ
2000 W

БОЈА НА ШПОРЕТ
СРЕБРЕНА

БОЈА НА СТАКЛО НА ВРАТА
ЦРНА

18,800 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit СТАКЛО-КЕРАМИЧКИ САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ CC 600 SF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close