Favorit BIMW-20 INOX Вградна микробранова печка


ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ
Ш/В/Д: 59,4CM/31,3CM/38,2CM

ВОЛУМЕН
20 L

ТЕЖИНА
15КГ

ИЗЛЕЗНА МОЌ
800W

ИЗЛЕЗНА МОЌ НА СКАРА
1000W

5 НИВОА НА МОЌНОСТ

АВТОМАТСКО МЕНИ

ДИГИТАЛЕН ТИП НА КОНТРОЛИ

КОМБИНИРАНО ГОТВЕЊЕ

ДИГИТАЛЕН СААТ

ТАЈМЕР ЗА ГОТВЕЊЕ СО 95’

ФУНКЦИЈА ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ

ФУНКЦИЈА СКАРА

ЕКСПРЕС ГОТВЕЊЕ

МЕМОРИЈА ЗА ЗАДАДЕНА ФУНКЦИЈА

СТАКЛЕН САД НА ВРТЕЊЕ
Ø245MM

СИГНАЛ ЗА ЗАВРШЕНА ФУНКЦИЈА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

INOX ВНАТРЕШНОСТ

INOX ПРЕДЕН ПАНЕЛ

ВРАТА НА ПОВЛЕКУВАЊЕ

ТРАНСПАРЕНТНО СТАКЛО НА ВРАТА

РЕШЕТКА ЗА СКАРА

11,700 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit BIMW-20 INOX Вградна микробранова печка”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close