, ,

Gorenje F4141W


Gorenje F4141W
Вертикален Замрзнувач
Бела боја
Easy Tray специјална фиока за лесен пристап до замрзнатата храна
Капацитет 165л
4 фиоки и 1 полица
Eco mode штедлив мод на работа
Механичко управување
Нова Ф енергетска класа
Димензии (В:Ш:Д): 1434 x 550 x 542 мм

15,995 ден

Gorenje F4141W
Вертикален Замрзнувач
Бела боја
Easy Tray специјална фиока за лесен пристап до замрзнатата храна
Капацитет 165л
4 фиоки и 1 полица
Eco mode штедлив мод на работа
Механичко управување
Нова Ф енергетска класа
Димензии (В:Ш:Д): 1434 x 550 x 542 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje F4141W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close