, ,

Gorenje FH 301 CW


Gorenje FH 301 CW
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 303 Литри
Голем сад за зеленчук и овошје
2 корпи
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Заклучување на вратата
Електронско управување
Бучност: 39dB(A)
Енергетска класа A+
Димензии (Ш x В x Д): 108 x 85 x 74 cm

19,499 ден

Gorenje FH 301 CW
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 303 Литри
Голем сад за зеленчук и овошје
2 корпи
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Заклучување на вратата
Електронско управување
Бучност: 39dB(A)
Енергетска класа A+
Димензии (Ш x В x Д): 108 x 85 x 74 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje FH 301 CW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close