,

Gorenje NRR9185EAXL


Gorenje NRR9185EAXL
Фрижидер SIDE BY SIDE
Инокс
TOTAL NO FROST
ЛЦД дисплеј
Вкупен нето капацитет 550л (358л ладилник + 192л замрзнувачки дел)
Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во фрижидерот
Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Брзо ладење
Штедлива програма (EcoMode)
LED осветлување
4 стаклени полици
2 сада за зеленчук и овошје
Флексибилен сад за јајца
3 полици на врата
FreshZone фиока
2 фиоки за чување на замрзната храна
Аларм за отворена врата
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (В x Ш x Д): 178.6 x 91.5 x 67 cm (90cm)

42,999 ден

Gorenje NRR9185EAXL
Фрижидер SIDE BY SIDE
Инокс
TOTAL NO FROST
ЛЦД дисплеј
Вкупен нето капацитет 550л (358л ладилник + 192л замрзнувачки дел)
Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во фрижидерот
Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Брзо ладење
Штедлива програма (EcoMode)
LED осветлување
4 стаклени полици
2 сада за зеленчук и овошје
Флексибилен сад за јајца
3 полици на врата
FreshZone фиока
2 фиоки за чување на замрзната храна
Аларм за отворена врата
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (В x Ш x Д): 178.6 x 91.5 x 67 cm (90cm)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje NRR9185EAXL”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close