,

Gorenje RK4182PW4


Gorenje RK4182PW4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
FrostLess технологија
Тотален капацитет 269л (Дел за ладење 198л
дел за замрзнување 71л)
Механичко управување
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата – без држач
Crisp зона фиока за овошје и зеленчук
3 фиоки за замрзнување
Бучност 39dB
Нова E енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 180x55x55.7 цм

19,999 ден

Gorenje RK4182PW4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
FrostLess технологија
Тотален капацитет 269л (Дел за ладење 198л
дел за замрзнување 71л)
Механичко управување
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата – без држач
Crisp зона фиока за овошје и зеленчук
3 фиоки за замрзнување
Бучност 39dB
Нова E енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 180x55x55.7 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje RK4182PW4”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close