,

MIDEA AG820BVT


MIDEA AG820BVT
Врадна микробранова печка со Грил функција
Инокс
20Л
ЛЦД Дисплеј
Тајмер
Моќност 800W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Заштита од деца
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија

9,499 ден

MIDEA AG820BVT
Врадна микробранова печка со Грил функција
Инокс
20Л
ЛЦД Дисплеј
Тајмер
Моќност 800W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Заштита од деца
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA AG820BVT”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close