,

MIDEA MDRS619FIE28


MIDEA MDRS619FIE28
SMART Side by Side Фрижидер
Црн
Total NO Frost
ИНВЕРТЕР МОТОР
ЛЦД Дисплеј на допир со електронска контрола на температурата
Тотален капацитет 469л (189л замрзнувачки дел 271л разладен дел)
Безжично поврзување со MsmartHome апликација
Super cooling и Super freezing функции
Humidity control
Заштита од деца
Нова E енергетска класа
Разладен гас R600a
Бучност 39dB
Димензии 83.5×63.5×177.5 цм

36,999 ден

MIDEA MDRS619FIE28
SMART Side by Side Фрижидер
Црн
Total NO Frost
ИНВЕРТЕР МОТОР
ЛЦД Дисплеј на допир со електронска контрола на температурата
Тотален капацитет 469л (189л замрзнувачки дел 271л разладен дел)
Безжично поврзување со MsmartHome апликација
Super cooling и Super freezing функции
Humidity control
Заштита од деца
Нова E енергетска класа
Разладен гас R600a
Бучност 39dB
Димензии 83.5×63.5×177.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MDRS619FIE28”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close