Rowenta RO2933EA


Rowenta RO2933EA
Правосмукалка
Боја Црвена
според директиви на ЕУ
A/A/A/A класа
Моќност на моторот 750 W
ниво на бучност 77db
Собирање на прашина без кеса во сад
Капацитет на садот за прашина 1.2л
Циклон плус високо ефикасен филтер
Телескопска цевка
Радиус на користење 7.6м
Должина на кабел 5м
Класична четка со две позиции
четка за паркет

5,924 ден

Rowenta RO2933EA
Правосмукалка
Боја Црвена
според директиви на ЕУ
A/A/A/A класа
Моќност на моторот 750 W
ниво на бучност 77db
Собирање на прашина без кеса во сад
Капацитет на садот за прашина 1.2л
Циклон плус високо ефикасен филтер
Телескопска цевка
Радиус на користење 7.6м
Должина на кабел 5м
Класична четка со две позиции
четка за паркет

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rowenta RO2933EA”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close