SAMSUNG MG23F301TAS / OL


SAMSUNG MG23F301TAS/OL
Микробранова Печка
грил
сребрена боја
сива рачка
Капацитет 23л
Самостоечка
надворешна моќност (Микробранови) 800W
(1.150 W Max)
електронска контрола
керамичка внатрешност
стаклена ротирачка чинија

10,199 ден

SAMSUNG MG23F301TAS/OL
Микробранова Печка
грил
сребрена боја
сива рачка
Капацитет 23л
Самостоечка
надворешна моќност (Микробранови) 800W
(1.150 W Max)
електронска контрола
керамичка внатрешност
стаклена ротирачка чинија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG MG23F301TAS / OL”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close