SAMSUNG VCC4320S3A / BOL


SAMSUNG VCC4320S3A/BOL
Правосмукалка
Небесно плава боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 350 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора
Капацитет на садот за прашина 1.3л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
INOX Телескопска цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

5,999 ден

SAMSUNG VCC4320S3A/BOL
Правосмукалка
Небесно плава боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 350 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора
Капацитет на садот за прашина 1.3л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
INOX Телескопска цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG VCC4320S3A / BOL”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close