,

ST SBS-790TNFBM


ST SBS-790TNFBM
Side by Side Фрижидер
Црн
Total NO Frost
ЛЦД Дисплеј на допир со електронска контрола на температурата
Тотален капацитет 548л (201л замрзнувачки дел 347л разладен дел)
Фолио дупли врати
Super cooling и Super freezing функции
Заштита од деца
Vacation мод
Бучност 35dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 324kWh
Нова Е енергетска класа
Разладен гас R600a
Димензии 89×74.5×178.8 цм

31,999 ден

ST SBS-790TNFBM
Side by Side Фрижидер
Црн
Total NO Frost
ЛЦД Дисплеј на допир со електронска контрола на температурата
Тотален капацитет 548л (201л замрзнувачки дел 347л разладен дел)
Фолио дупли врати
Super cooling и Super freezing функции
Заштита од деца
Vacation мод
Бучност 35dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 324kWh
Нова Е енергетска класа
Разладен гас R600a
Димензии 89×74.5×178.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST SBS-790TNFBM”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close