TELEFUNKEN TDW C136W LCD


TELEFUNKEN TDW C136W LCD
Машина за миење садови
Бела боја
ЛЦД Дисплеј
45цм
9 комплети
6 програми
Тајмер
Половично полнење
70 степени хигиенска програма
Индикатор за сол
Метален филтер
Бучност 57dB
Годишна потрошувача на ел. енергија 258kw/h
А++ енергетска класа
Заштита од протекување
Димензии 84.5x45x59.8 цм

16,999 ден

TELEFUNKEN TDW C136W LCD
Машина за миење садови
Бела боја
ЛЦД Дисплеј
45цм
9 комплети
6 програми
Тајмер
Половично полнење
70 степени хигиенска програма
Индикатор за сол
Метален филтер
Бучност 57dB
Годишна потрошувача на ел. енергија 258kw/h
А++ енергетска класа
Заштита од протекување
Димензии 84.5x45x59.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TDW C136W LCD”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close