, ,

TELEFUNKEN TFZ 322W


TELEFUNKEN TFZ 322W
Вертикален замрзнувач
Бела боја
Технологија на ладење DIRECT COOLING
6 фиоки
Нето капацитет 214л
Дел за мраз
Реверзибилна врата
Димензии1550x595x600 цм

19,999 ден

TELEFUNKEN TFZ 322W
Вертикален замрзнувач
Бела боја
Технологија на ладење DIRECT COOLING
6 фиоки
Нето капацитет 214л
Дел за мраз
Реверзибилна врата
Димензии1550x595x600 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TFZ 322W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close