, ,

TELEFUNKEN TFZ 332W


TELEFUNKEN TFZ 332W
Вертикален замрзнувач
Бела боја
Технологија на ладење DIRECT COOLING
7 фиоки
Нето капацитет 248л
Дел за мраз
Реверзибилна врата
Димензии 1750x595x600 цм

23,999 ден

TELEFUNKEN TFZ 332W
Вертикален замрзнувач
Бела боја
Технологија на ладење DIRECT COOLING
7 фиоки
Нето капацитет 248л
Дел за мраз
Реверзибилна врата
Димензии 1750x595x600 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TFZ 332W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close