Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча


Карактеристики на Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча. Нето зафатнина на ладилникот: 84 lit, нето зафатнина на замрзнувачот: 14 lit, 2 стаклени полици во ладилникот, стаклена фиока, променлив смер на отварање на вратата, потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,36, димензии: 50,1x54x84,5cm, енергетска класа: A+, замрзнувач со 4 ѕвездички, гаранција: 60 месеци.

11,599 ден

Карактеристики на Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча. Нето зафатнина на ладилникот: 84 lit, нето зафатнина на замрзнувачот: 14 lit, 2 стаклени полици во ладилникот, стаклена фиока, променлив смер на отварање на вратата, потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,36, димензии: 50,1x54x84,5cm, енергетска класа: A+, замрзнувач со 4 ѕвездички, гаранција: 60 месеци.

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close