WHIRLPOOL MWP 201 SB


WHIRLPOOL MWP 201 SB
Микробранова печка
Црна боја
ЛЦД Дисплеј со електронски контроли на допир
Капацитет 20 литри
Дигитален тајмер
Моќност 700W
Jet Start програма која прави максимлана температура за 30 секунди (идеална за подгревање супи и други течни работи)
DoughRising програма за приперемање тесто со квасец за леб
Функциа за правње јогурт со помош на ферментација
Reheat функција за брзо подгревање на оброкот
Keep Warm функција за одржување топлина на храната до 4 часа
Автоматски програми за готвење
Димензии ВxШxД 26.2×45.2×35 цм

7,499 ден

WHIRLPOOL MWP 201 SB
Микробранова печка
Црна боја
ЛЦД Дисплеј со електронски контроли на допир
Капацитет 20 литри
Дигитален тајмер
Моќност 700W
Jet Start програма која прави максимлана температура за 30 секунди (идеална за подгревање супи и други течни работи)
DoughRising програма за приперемање тесто со квасец за леб
Функциа за правње јогурт со помош на ферментација
Reheat функција за брзо подгревање на оброкот
Keep Warm функција за одржување топлина на храната до 4 часа
Автоматски програми за готвење
Димензии ВxШxД 26.2×45.2×35 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL MWP 201 SB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close