, ,

WHIRLPOOL WH2010 A+E


WHIRLPOOL WH2010 A+E
Хоризонтален замрзнувач
MADE IN ITALY
бела боја
Капацитет 207л
6th sense ЛЦД Дисплеј технологија
Функција за брзо замрзнување
Еco режим на работа
прилагодлива температура
1 корпа
А+ енергетска класа
Димензии 86.5×80.6×64.2 цм

13,995 ден

WHIRLPOOL WH2010 A+E
Хоризонтален замрзнувач
MADE IN ITALY
бела боја
Капацитет 207л
6th sense ЛЦД Дисплеј технологија
Функција за брзо замрзнување
Еco режим на работа
прилагодлива температура
1 корпа
А+ енергетска класа
Димензии 86.5×80.6×64.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL WH2010 A+E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close