WHIRLPOOL WSFC 3M27X


WHIRLPOOL WSFC 3M27X
Самостоечка Машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс
45цм
ЛЕД Дисплеј
6th Sense технологија која ја мери количината на садови и нивната валканост по што автоматски го сетира циклусот и времето на миење за максимална заштеда
10 комплети
6 програми
Прилагодлива горна кошница која моѓе и да се извади
Брз циклус функција
Интензивен програм
Заштита од протекување
Опција за хигиенско испирање
Glass protect ги држи чашите за вино стабилни
Флексибилно средување на внатрешниот простор со модуларните FlexiSpace кошници
Тајмер за одложен почеток
Половично полнење
самочистечки филтер
Внатрешност од нерѓосувачки челик
Индикатори за сол и сјај
Директен приклучок за топла вода до 60 степени
Потрошувачка на вода 9л по циклус
Потрошувачка на ел. енергија 238 kWh
Бучност 47дб
Нова Е енергетска класа
Димензии 85x45x60 цм

21,999 ден

WHIRLPOOL WSFC 3M27X
Самостоечка Машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс
45цм
ЛЕД Дисплеј
6th Sense технологија која ја мери количината на садови и нивната валканост по што автоматски го сетира циклусот и времето на миење за максимална заштеда
10 комплети
6 програми
Прилагодлива горна кошница која моѓе и да се извади
Брз циклус функција
Интензивен програм
Заштита од протекување
Опција за хигиенско испирање
Glass protect ги држи чашите за вино стабилни
Флексибилно средување на внатрешниот простор со модуларните FlexiSpace кошници
Тајмер за одложен почеток
Половично полнење
самочистечки филтер
Внатрешност од нерѓосувачки челик
Индикатори за сол и сјај
Директен приклучок за топла вода до 60 степени
Потрошувачка на вода 9л по циклус
Потрошувачка на ел. енергија 238 kWh
Бучност 47дб
Нова Е енергетска класа
Димензии 85x45x60 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL WSFC 3M27X”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close