Вграден сет Favorit 4-J Black


Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)
Независна рерна:
Вградни димензии: 59х59,5х55 cm
Енергетска класа: B
8 позиции на контролни склопки
Светло во рерната
Една решетка и длабока тава во рерната
Турбо вентилатор
Грејачи: горе-1200; доле-1100 W
Грил грејач:1000 W

Независна стаклокерамичка плоча:
Вградни димензии : 4,1х59х52 cm
4 зони на греење
Големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x 180mm од 1800 W)
Контрола на допир
Заклучување

18,890 ден

Независен шпорет (рерна+стакло керамика, сензори)
Независна рерна:
Вградни димензии: 59х59,5х55 cm
Енергетска класа: B
8 позиции на контролни склопки
Светло во рерната
Една решетка и длабока тава во рерната
Турбо вентилатор
Грејачи: горе-1200; доле-1100 W
Грил грејач:1000 W

Независна стаклокерамичка плоча:
Вградни димензии : 4,1х59х52 cm
4 зони на греење
Големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x 180mm од 1800 W)
Контрола на допир
Заклучување

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Вграден сет Favorit 4-J Black”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close