,

WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX


WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX
Вградна фурна
6th sense технологија
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Копчиња на вовлекување Push in Push out
SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидролиза
3 Cook – истовремено печење 3 вида храна без мешање на аромите
Ready 2 cook – систем за загревање на фурната инстантно со помош на единствен систем за дитрибуција на топлиот воздух
Турбо Вентилатор
16 функции
Програми за печење леб и пица
73л капацитет
Меко затворање на вратата
Телескопски водилки
Материјал кој не остава отпечатоци од прсти
Грил и Турбо грил
Тајмер
Механичко прилагодување на температурата
Функција за одмрзнување
Долен греач
Заштита од деца
Тројно стакло на вратата
А+ енергетска класа
59.5×59.5×56.4 цм

22,999 ден

WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX
Вградна фурна
6th sense технологија
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Копчиња на вовлекување Push in Push out
SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидролиза
3 Cook – истовремено печење 3 вида храна без мешање на аромите
Ready 2 cook – систем за загревање на фурната инстантно со помош на единствен систем за дитрибуција на топлиот воздух
Турбо Вентилатор
16 функции
Програми за печење леб и пица
73л капацитет
Меко затворање на вратата
Телескопски водилки
Материјал кој не остава отпечатоци од прсти
Грил и Турбо грил
Тајмер
Механичко прилагодување на температурата
Функција за одмрзнување
Долен греач
Заштита од деца
Тројно стакло на вратата
А+ енергетска класа
59.5×59.5×56.4 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close