,

CANDY FIDCP X625L


CANDY FIDCP X625L
Вградна фурна
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Push Pull копчиња на вовлекување
65л капацитет
8 функции
Вентилатор
Cook Light функција за подготовка на храна со помалку маснотии
Самочистење со Аквализа
Телескопски водилки
А+ енергетска класа
Димензии 60x60x56.8 цм

14,999 ден

CANDY FIDCP X625L
Вградна фурна
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Push Pull копчиња на вовлекување
65л капацитет
8 функции
Вентилатор
Cook Light функција за подготовка на храна со помалку маснотии
Самочистење со Аквализа
Телескопски водилки
А+ енергетска класа
Димензии 60x60x56.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY FIDCP X625L”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close