,

BOSCH PKE645BA2E


BOSCH PKE645BA2E
Серија 4
Вградна стаклокерамичка плотна
Црна боја
Инокс рамка
Сензорски команди
4 зони на готвење
17 ниова на моќност
Рестарт функција
Индикатор за топлина
Заштита за деца
Димензии: 4.8 x 58.3 x 51.3 цм

18,999 ден

BOSCH PKE645BA2E
Серија 4
Вградна стаклокерамичка плотна
Црна боја
Инокс рамка
Сензорски команди
4 зони на готвење
17 ниова на моќност
Рестарт функција
Индикатор за топлина
Заштита за деца
Димензии: 4.8 x 58.3 x 51.3 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH PKE645BA2E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close