,

CANDY CBL3518E


CANDY CBL3518E
СМАРТ Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 263 литри (Дел за ладење 190л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Super cooling и Super freezing функции
Можност за поврзување со hOn апликација
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 220kWh
Нова E енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

22,999 ден

CANDY CBL3518E
СМАРТ Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 263 литри (Дел за ладење 190л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Super cooling и Super freezing функции
Можност за поврзување со hOn апликација
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 220kWh
Нова E енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CBL3518E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close