CANDY CMW 2070 M


CANDY CMW 2070 M
Микробранова печка
Бела боја
20л капацитет
700W моќност
Функција за одмрзнување
6 нивоа на моќност
Механички тајмер

4,499 ден

CANDY CMW 2070 M
Микробранова печка
Бела боја
20л капацитет
700W моќност
Функција за одмрзнување
6 нивоа на моќност
Механички тајмер

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CMW 2070 M”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close