,

CANDY FCTK 626XL / 1


CANDY FCTK 626XL/1
Вградна фурна
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Push Pull копчиња на вовлекување
70л капацитет
9 функции
Самочистење со ПИРОЛИЗА
Пица програма
Вентилатор
Самочистење со Аквализа
Телескопски водилки
Врата со двојно стакло
А енергетска класа
Димензии 60x60x56.7 цм

19,999 ден

CANDY FCTK 626XL/1
Вградна фурна
Инокс
ЛЦД Дисплеј
Push Pull копчиња на вовлекување
70л капацитет
9 функции
Самочистење со ПИРОЛИЗА
Пица програма
Вентилатор
Самочистење со Аквализа
Телескопски водилки
Врата со двојно стакло
А енергетска класа
Димензии 60x60x56.7 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY FCTK 626XL / 1”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close