Favorit Фрижидер без комора L2653 S


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 144/54/60 CM
ВОЛУМЕН 253/250 L
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А
БОЈА БЕЛА/СИЛВЕР
ИЗМЕНЛИВА ВРАТА √
РЕГУЛИРАЧКИ НОГАРКИ √
ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА √
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 113 KWH / ГОД
НИВО НА БУЧНОСТ 43 DB
ГАС Р600

15,500 ден

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 144/54/60 CM
ВОЛУМЕН 253/250 L
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А
БОЈА БЕЛА/СИЛВЕР
ИЗМЕНЛИВА ВРАТА √
РЕГУЛИРАЧКИ НОГАРКИ √
ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА √
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 113 KWH / ГОД
НИВО НА БУЧНОСТ 43 DB
ГАС Р600

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit Фрижидер без комора L2653 S”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close