Favorit SI60 – I14


ДИМЕНЗИИ
В/Ш/Д 82,0CM/59,8CM/57,0CM

ПОЛУВГРАДНА СО ИНОКСЕН ПАНЕЛ

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ
12 СЕТА САДОВИ

ПРОГРАМИ
5

ТЕМПЕРАТУРА
4

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
A ++

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА НА ECO – ПРОГРАМА
12 L ВОДА

ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ЗАВОСНО ОД ПРОГРАМА)
0,90 KWH – 1,55 KWH

ВНАТРЕШНОСТ
ИНОКС

МЕТАЛЕН ФИЛТЕР

ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА

ON/OFF КОПЧЕ

КОПЧЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ

КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА МИЕЊЕ
3, 6 И 9 ЧАСА

ПОЛА ПОЛНЕЊЕ

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

ИНДИКАТОР ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА РАБОТАТА

БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА
57 DB

БРЗ ПРОГРАМ
30 МИН. / 40 °C

17,500 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit SI60 – I14”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close