,

Gorenje NRK619EABXL4


Gorenje NRK619EABXL4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Црн
ЛЕД Дисплеј на вратата
Total NoFrost технологија
Тотален капацитет 302л (Дел за ладење 203л
дел за замрзнување 99л)
IonAir Воздушен јонизатор во фрижидерот со MultiFlow 360 степени: Мулти 3D распрскување на воздухот
Електронско управување
Convert FreshZone: фиока за риба и месо која се конвертира во фиока за овошје и зеленчук
Adapt tech: Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот
CrispZone со HumidityControl
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Сад за шишиња без држач
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки
Бучност 38dB
A++ енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

30,999 ден

Gorenje NRK619EABXL4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Црн
ЛЕД Дисплеј на вратата
Total NoFrost технологија
Тотален капацитет 302л (Дел за ладење 203л
дел за замрзнување 99л)
IonAir Воздушен јонизатор во фрижидерот со MultiFlow 360 степени: Мулти 3D распрскување на воздухот
Електронско управување
Convert FreshZone: фиока за риба и месо која се конвертира во фиока за овошје и зеленчук
Adapt tech: Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот
CrispZone со HumidityControl
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Сад за шишиња без држач
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки
Бучност 38dB
A++ енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje NRK619EABXL4”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close