Gorenje VC 1615 CXR


Gorenje VC 1615 CXR
Правосмукалка
Боја црвена
Моќност: 1600 W
Моќ на всисување: 330 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Пластика
CYCLONE филтер
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START

4,290 ден

Gorenje VC 1615 CXR
Правосмукалка
Боја црвена
Моќност: 1600 W
Моќ на всисување: 330 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Пластика
CYCLONE филтер
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje VC 1615 CXR”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close