Gorenje VC 1411 CXW


Gorenje VC 1411 CXW
Правосмукалка
Боја Бела
Моќност: 1400 W
Моќ на всисување: 275 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Метал
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START

3,690 ден

Gorenje VC 1411 CXW
Правосмукалка
Боја Бела
Моќност: 1400 W
Моќ на всисување: 275 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Метал
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje VC 1411 CXW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close