KARCHER VC 3 1.198-125.0


KARCHER VC 3 1.198-125.0
Правосмукалка
Боја жолта
Моќност на моторот 700 W
регулација на моќност
ниво на бучност 72-82db
Собирање на прашина без кеса во сад
ЕПА 12 филтер
Капацитет на садот за прашина 0.9л
Телескопска цевка
папуча за под
за фуги
четка за мебел
76 дб

12,999 ден

KARCHER VC 3 1.198-125.0
Правосмукалка
Боја жолта
Моќност на моторот 700 W
регулација на моќност
ниво на бучност 72-82db
Собирање на прашина без кеса во сад
ЕПА 12 филтер
Капацитет на садот за прашина 0.9л
Телескопска цевка
папуча за под
за фуги
четка за мебел
76 дб

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “KARCHER VC 3 1.198-125.0”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close