Favorit FVC 245


1 МЕТАЛНА ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА

ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА ЗА ПОД
ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГУЛАТОР

КОПЧЕ ЗА АВТОМАТСКО НАМОТУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ

ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ПРАВ

СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА МАЛА БУЧАВА

ТЕКСТИЛНА ИЛИ КНИЖНА КЕСА

КАПАЦИТЕТ ЗА ПРАШИНА
4,0L

ЦРЕВО СО МОЖНОСТ ЗА ВРТЕЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ

ГОЛЕМА РАЧКА

ИЗДУВЕН HEPA ФИЛТЕР

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ
4,5 M

МОЌНОСТ
2600 W

РЕГУЛАТОР НА СИЛА

БОЈА
ЦРНО/СИВА И ЦРВЕНО/СИВА

5,200 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit FVC 245”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close