Gorenje VC 1901 GACRCY


Gorenje VC 1901 GACRCY
Правосмукалка
Црвена боја
Моќност: 1900 W
Пластичен сад
G. FORCE AIR COMPACT
Волумен на садот за прашина: 2.2 Литри
мотор SOFT START
употреба суво чистење
Хепа филтер
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
Двојна ХЕПА филтрација
Универзална четка
Додатоци: 2
Материјал на цевката: Хромирана
Голем досег (кабел
црево и цевка): 7 m

5,590 ден

Gorenje VC 1901 GACRCY
Правосмукалка
Црвена боја
Моќност: 1900 W
Пластичен сад
G. FORCE AIR COMPACT
Волумен на садот за прашина: 2.2 Литри
мотор SOFT START
употреба суво чистење
Хепа филтер
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
Двојна ХЕПА филтрација
Универзална четка
Додатоци: 2
Материјал на цевката: Хромирана
Голем досег (кабел
црево и цевка): 7 m

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje VC 1901 GACRCY”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close