,

Midea MW 20 DI B


Midea MW 20 DI B
Врадна микробранова печка со Грил функција
Црна
Капацитет 20 литри
ЛЕД Дисплеј
Електронски Тајмер
Моќност 800W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Ротирачка стаклена чинија со дијаметар 245мм
Crisp ефект на јадењето
Функција за одмрзнување
Звучна сигнализација за крај на програмата
Димензии ВxШxД 388x595x343.5 мм

9,999 ден

Midea MW 20 DI B
Врадна микробранова печка со Грил функција
Црна
Капацитет 20 литри
ЛЕД Дисплеј
Електронски Тајмер
Моќност 800W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Ротирачка стаклена чинија со дијаметар 245мм
Crisp ефект на јадењето
Функција за одмрзнување
Звучна сигнализација за крај на програмата
Димензии ВxШxД 388x595x343.5 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea MW 20 DI B”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close