-24%
,

SAMSUNG RS66A8100S9 / EF


SAMSUNG RS66A8100S9/EF
Side by side фрижидер
Инокс
TOTAL NO FROST
MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори)
Twin Cooling Plus засебен систем за ладење на фрижидер и замрзнувач
DIGITAL INVERTER мотор со 20 години гаранција
LED Дисплеј на вратата
POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
Аларм за отворена врата
Бруто запремнина 652л
Фрижидерски дел 409л
замрзнувачки дел 243л
Зона на ладење – CoolSelect Zona
Студен оддел за свеж зеленчук – Chill Compartment
4 полици од калено стакло
2 фиоки за зеленчук и овошје
5 прегради во вратата
полица за јајца
3 полици од калено стакло во замрзнувачот
3 фиоки во замрзнувачот
2 прегради во вратата
SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
LED внатрешно осветлување
Нова енергетска класа Ф
Гас за разладување R-600a
Димензии 1.780 x 912 x716mm

67,999 ден 88,999 ден

Бренд: Samsung
Краток опис: SAMSUNG RS66A8100S9/EF, Side by side фрижидер, Инокс, TOTAL NO F
Гаранција (дена): 1830

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG RS66A8100S9 / EF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close