,

ST BHVI-30INDA


ST BHVI-30INDA
Superior technology
Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна
Ширина 30цм
2 грејни зони
Сензорски команди на допир
Tајмер до 99 минути
Работи на секакви садови со метално дно без употреба на специјални садови
Заклучување од деца
9 нивоа на моќност
1800W + 1500W моќност
Димензии 28.8x52x6.1 цм

5,999 ден

ST BHVI-30INDA
Superior technology
Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна
Ширина 30цм
2 грејни зони
Сензорски команди на допир
Tајмер до 99 минути
Работи на секакви садови со метално дно без употреба на специјални садови
Заклучување од деца
9 нивоа на моќност
1800W + 1500W моќност
Димензии 28.8x52x6.1 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST BHVI-30INDA”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close