,

ST BSF-1770WH Superior Technology


ST BSF-1770WH Superior Technology
Вграден фрижидер со долна комора
бела боја
Италијански дизајн
Direct cooling
250л капацитет
185л разладен дел и 65л замрзнувачки дел
стаклени полици
Електронски контроли
ЛЕД осветлување
променлива врата
А+ енергетска класа
Димензии 178
5x54x54 цм

17,999 ден

ST BSF-1770WH Superior Technology
Вграден фрижидер со долна комора
бела боја
Италијански дизајн
Direct cooling
250л капацитет
185л разладен дел и 65л замрзнувачки дел
стаклени полици
Електронски контроли
ЛЕД осветлување
променлива врата
А+ енергетска класа
Димензии 178
5x54x54 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST BSF-1770WH Superior Technology”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close