, ,

ST CF-211WM


ST CF-211WM
Superior Technology
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 198л
Механички контроли
Прилагодување на температурата
Лесен ентериер за чистење
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 200kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 94.5×52.3×85 цм

11,999 ден

ST CF-211WM
Superior Technology
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 198л
Механички контроли
Прилагодување на температурата
Лесен ентериер за чистење
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 200kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 94.5×52.3×85 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST CF-211WM”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close