, ,

ST CF-311WM


ST CF-311WM
Superior Technology
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 293л
Механички контроли
Прилагодување на температурата
Лесен ентериер за чистење
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 230kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 111.5x67x85 цм

12,999 ден

ST CF-311WM
Superior Technology
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 293л
Механички контроли
Прилагодување на температурата
Лесен ентериер за чистење
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 230kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 111.5x67x85 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST CF-311WM”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close