,

ST MWO BI7020XGG


ST MWO BI7020XGG
Superior Technology
Врадна микробранова печка
Инокс
20Л
ЛЦД Дисплеј
Тајмер
Моќност 700W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Заштита од деца
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија
Димении 313x590x390мм

7,999 ден

ST MWO BI7020XGG
Superior Technology
Врадна микробранова печка
Инокс
20Л
ЛЦД Дисплеј
Тајмер
Моќност 700W
Грил моќност 1000W
Механички контроли
8 нивoа на моќност
Заштита од деца
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија
Димении 313x590x390мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST MWO BI7020XGG”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close