,

Vivax Комбиниран Фрижидер CF-170 LF W


VIVAX HOME CF-170 LF W Комбиниран ладилник
бела боја
2 стаклени полици во ладилникот
1 фиока во ладилникот
3 фиоки во замрзнувачот
реверзибилна врата
1 компресор
капацитет на ладилникот: 117 литри
капацитет на замрзнувачот: 63 литри
потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,68
димензии: 50,1x54x152,5cm
Енергетска класа: A+/F бела

14,990 ден

VIVAX HOME CF-170 LF W Комбиниран ладилник
бела боја
2 стаклени полици во ладилникот
1 фиока во ладилникот
3 фиоки во замрзнувачот
реверзибилна врата
1 компресор
капацитет на ладилникот: 117 литри
капацитет на замрзнувачот: 63 литри
потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,68
димензии: 50,1x54x152,5cm
Енергетска класа: A+/F бела

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax Комбиниран Фрижидер CF-170 LF W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close