VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC


4 места за готвење

Тежина 10 Kg

Тип на користење : Дигитално

Ширина 59 cm

Должина 52 cm

моќност: 2000W

Број на нивоа на моќност: 9

Автоматско безбедносно исклучување

Модул за пауза

Индикатор за преостанатата топлина на плочата за време на ладењето

Заштита за деца

Гаранција (месеци) 36

9,590 ден

4 места за готвење

Тежина 10 Kg

Тип на користење : Дигитално

Ширина 59 cm

Должина 52 cm

моќност: 2000W

Број на нивоа на моќност: 9

Автоматско безбедносно исклучување

Модул за пауза

Индикатор за преостанатата топлина на плочата за време на ладењето

Заштита за деца

Гаранција (месеци) 36

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close