-10%

Bosch PUE645BF1E


PUE645BF1E е seria 4 индукциска плоча со (switch-off) функција

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони
(switch-off): oневозможува одредена зона за готвење да работи по наведениот временски интервал
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.

25,900 ден 28,900 ден

Вградна техника, Вградни плотни

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch PUE645BF1E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close