,

MIDEA MCH300D111K0


MIDEA MCH300D111K0
Вградна стаклокерамичка плотна Домино 30цм
Контроли на допир
Две зони за готвење (200мм и 165мм)
9 нивоа на моќност
Тајмер
ЛЕД Дисплеј за секоја зона
Индикатори за преостаната топлина
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Тотална моќност 3000W
Димензии 288x520x55 mm

7,499 ден

MIDEA MCH300D111K0
Вградна стаклокерамичка плотна Домино 30цм
Контроли на допир
Две зони за готвење (200мм и 165мм)
9 нивоа на моќност
Тајмер
ЛЕД Дисплеј за секоја зона
Индикатори за преостаната топлина
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Тотална моќност 3000W
Димензии 288x520x55 mm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MCH300D111K0”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close