VIVAX HOME BH-022VC ECONOMY Стакленокерамичка плотна


Основни карактеристики
Тежина (kg): 4.7
Вид на плотна: Керамичка
Вид на управување: Дигитално
Ширина (cm): 28.8
Должина (cm): 52
Моќност на ел. зона 1 (W): 1800
Моќност на ел. зона 2 (W): 1200
Степени на подесување на моќност: 9
Дополлнителни функции: Automatic safety switch off, Child lock
Останати каратеристики
Тајмер функција: има

6,790 ден

Vivax вградна стаклокерамичка плотна BH-022VC ECONOMY
Идеална за мали кујни, Vivax Domino стаклокерамирчка плотна која ви овозможува брза и квалитетно готвење. Благодарение на подеднаквото ширење на топлината постигнува совршено зготвени производи со помалку потрошена електрична енергија. За безбедност на најмалите има опција за заклучување на копчињата.

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME BH-022VC ECONOMY Стакленокерамичка плотна”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close