VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна


VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
2 места за готвење
Број на нивоа на моќност: 9
горна зона 185 mm
долна зона 155,
моќност: горна зона 1700/700W/долна зона 1200W
Автоматско безбедносно исклучување
Заштита од прегревање (по 20 секунди.)
Индикатор за преостанатата топлина на плочата за време на ладењето
Заштита на децата

6,790 ден

VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
2 места за готвење
Број на нивоа на моќност: 9
горна зона 185 mm
долна зона 155,
моќност: горна зона 1700/700W/долна зона 1200W
Автоматско безбедносно исклучување
Заштита од прегревање (по 20 секунди.)
Индикатор за преостанатата топлина на плочата за време на ладењето
Заштита на децата

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close