VIVAX HOME CDR-0816B сушара за алишта


Капацитет [kg]: 8
Број на програми: 16
енергетска класа: B
Боја: Бела
Тип: Кондензациска
Димензии и тежина
Ширина: 59.5
Висина: 84.5
Длабочина: 61.5
Останати карактеристики
Одложен старт: 0-24
Брзи програми: Има
Функција против туткање:

Има
Индикатор за кондензатот: Има
Идникатор за филтерот: Има
WiFI: Нема
тип: Смостоечка
Сушење на ниска температруа: Има
Сигурносно заклучување: Има

17,590 ден

Капацитет [kg]: 8
Број на програми: 16
енергетска класа: B
Боја: Бела
Тип: Кондензациска
Димензии и тежина
Ширина: 59.5
Висина: 84.5
Длабочина: 61.5
Останати карактеристики
Одложен старт: 0-24
Брзи програми: Има
Функција против туткање:

Има
Индикатор за кондензатот: Има
Идникатор за филтерот: Има
WiFI: Нема
тип: Смостоечка
Сушење на ниска температруа: Има
Сигурносно заклучување: Има

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME CDR-0816B сушара за алишта”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close