VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник


VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник , бела боја, Нето капацитет на ладилникот 197 литри, нето капацитет на замрзнувачот 65 литри, Бој на полици во ладилникот- 4+1, Бој на полции во замрснувачот- 3, Енергетска калса А+/F, LOW FROST, 4 полици од калено стакло, проѕирни полици за овошје и зеленчук, ЛЕД светикли, ниска бучавост, висока енергетска ефикасност, бела боја, димензии на уредот: (ШxВxД) 54,5 x 177,3 x 56,0 cm, гаранција 5 години.

20,490 ден

VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник , бела боја, Нето капацитет на ладилникот 197 литри, нето капацитет на замрзнувачот 65 литри, Бој на полици во ладилникот- 4+1, Бој на полции во замрснувачот- 3, Енергетска калса А+/F, LOW FROST, 4 полици од калено стакло, проѕирни полици за овошје и зеленчук, ЛЕД светикли, ниска бучавост, висока енергетска ефикасност, бела боја, димензии на уредот: (ШxВxД) 54,5 x 177,3 x 56,0 cm, гаранција 5 години.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close