VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови


VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови
Капацитет (сетови): 14
Број на програми: 7
Поставување на производот: Целосно вградна
Гаранција: 36 месеци
Димензии (ВxШxД): 81,5 x 57 x 59,5 cm

Останати карактеристики: aqua-stop, екстра сушење, Боја: сребрена, Потрошвачка на електрична енергија [kWh]: 0.951

24,999 ден

VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови
Капацитет (сетови): 14
Број на програми: 7
Поставување на производот: Целосно вградна
Гаранција: 36 месеци
Димензии (ВxШxД): 81,5 x 57 x 59,5 cm

Останати карактеристики: aqua-stop, екстра сушење, Боја: сребрена, Потрошвачка на електрична енергија [kWh]: 0.951

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close